torstai 9. helmikuuta 2012

Tamauksen kokous 9.1.2012


Tampereen Auskultantit ry:n hallituksen kokous
9.1.2012 klo 18
Tampereen Yliopisto, päärakennus, Alakuppila


Läsnä:
Raigo Megerild
Jenni Pulsa
Pirita Ruokonen
Jussi Jantunen
Paavo Jäntti
Antti Hiitti
Ilkka Karppinen
Katja Lappi



            ASIALISTA

1.                  Kokouksen avaus
Puheenjohtaja avaa kokouksen kello 18.03
2.                  Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi
3.                  Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen
Tarkistetaan kahden edellisen kokouksen pöytäkirjat, jotka puheenjohtaja ja sihteeri vahvistavat allekirjoituksillaan.
4.                  Asialistan hyväksyminen
Lisätään asialistaan kohdat 10.1 (Joulun jälkilöyly -bileet) ja 10.2 (leffailta), sekä lisäksi 10.3 (Muut). Hyväksytään asialista.
5.                  Talousasiat
Nettiyhteyden puuttumisen takia käytössä ei ole tiliotetta, joten ei tiedotteita talousasioista. Päätetään kuitenkin tiedustella Nordeasta mahdollisuuksia saada sähköpostitiedotteita talousvastaavalle tilitapahtumien muutoksista.
6.                  Jäsenrekisteriasiat
Edellisen kokouksen jälkeen uusia jäseniä tullut 3. Jäsenmäärä siis kasvaa, joskin hitaasti.
7.                  Kioskiasiat
Toivelista tehty auskuhuoneen kioskikaappiin. Päätetään tehdä oveen myös muistutuslappu siitä, ettei kioskia ole, jos kaikki eivät maksa ostoksiaan.
8.                  Yhteistyötahojen asiat
8.1 Kasvo
Raigo toi terveisiä Kasvo-kokouksesta. Varsinainen perustamiskokous on 30.1. klo 18, jolloin jonkun olisi edustettava Tamausta kahdella äänellä. Myös Kasvon hallitukseen haetaan jäseniä. Pirita harkitsee jäsenyyttä hallituksessa ja Antti menee Tamauksen edustajaksi kokoukseen. Antin estyessä edustustehtäviin menee Raigo.
9.                  Sool-asiat
9.1 Talvipäivät
Mainosmateriaalit ovat saapuneet Antin postilaatikkoon. Viedään mainoksia auskuhuoneeseen ja tulostetaan viereen ilmoittautumislista. Ilmoittautumiset ja -maksut osoitetaan Tamaukselle, jonka tehtävänä on toimittaa nimilista ja maksut Soolille kuun viimeisenä päivänä. Ilmoittautumisen deadlineksi sovitaan keskiviikko 25.1. Antti selvittää mahdollista yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa kuljetuksiin liittyen. Raigo mainostaa kyseistä tapahtumaa tiistain luennolla.
9.2 Educa-messut 27.-28.1.2012
Jatketaan mainostusta ja muistuttelua sähköpostitse ja luennolla sekä kuljetuksiin, että muuhun ilmoittautumiseen liittyen. Jos bussi ei muuten täyty, harkitaan mainostusta myös muille ainejärjestöille. Päätetään joka tapauksessa varata bussi. Tamauksen edustajina messuille menevät Ilkka, Katja ja Jenni.
9.3 Muut Sool-asiat
Sool-päivä 20.4., jolloin Hämeenlinnan OKL:n opiskelijat Tampereella ja Sool-aiheista tapahtumaa tarjolla koko päiväksi ja illalla sitsit. Samana viikonloppuna järjestetään myös Soolin liittokokous.
10.               Tulevat tapahtumat
10.1 Joulun jälkilöylyt
Järjestetään mahdollisesti 24.1. Pirita tiedustelee tilaa eli Domus-klubia. Varatilaksi Markuksentorin kerhohuone, jonka varauslistan tarkistaa Katja. Tarkempia päätöksiä myöhemmin.
10.2 Leffailta
Pohditaan leffaillan uusimista ja Ikuisesti sinun -leffaa. Vaihtoehtoisena ratkaisuna rennompi leffailta esimerkiksi Markuksentorin kerhohuoneella, jolloin joku toisi elokuvan. Pohditaan esimerkiksi doodle-kyselyn järjestämistä elokuvan valitsemiseksi.
10.3 Muut tulevat tapahtumat
Teatteriaikeet ovat voimassa. Antti järjestää lippuja Tampereen Teatterille ja ehdottaa mahdollisiksi vaihtoehdoiksi Hiiriä ja Ihmisiä, Murhaloukkua tai Euroopan taivaan alla -näytelmää. Ajankohdaksi kaavaillaan maaliskuun alkua. Mainostetaan lähempänä.
11.               Muut esille tulevat asiat
Pirita suosittelee  Ai musta tuli vastaava -tapahtumaa, joka järjestetään 2.2. Viihdemaailma Ilonassa.
12.              Seuraavan kokouksen ajankohta
Seuraava kokous on torstaina 9.2. klo 18 Alakuppilassa
13.               Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päättää kokouksen klo 19.21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti