torstai 31. elokuuta 2017

TamAus ry:n hallituksen kokous 12.5.2017

Läsnä
Eemeli Lahtinen (pj)
Carita Siren
Auli Klade (saapui paikalle klo 14.22)
Oona Florath
Henna Silvennoinen
Melina Hujanen (sihteeri)

1. Kokouksen avaus
Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 14.20

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, koska hallituksen jäsenistöä on tiedotettu kokouksen ajankohdasta ajoissa ja hallituksesta oli paikalla 6/6.

3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
Kokouksen esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

4. Edellisen pöytäkirjan hyväksyminen
2.5.2017 pidetyn kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin sellaisenaan.

5. Talousasiat
Tamauksen tilillä on tällä hetkellä 1453, 77 euroa. Tamauksen tilille on viety käteispanona kioskikassan tuotto, joka on yhteensä 120 euroa. Tamaukseen on liittynyt yksi uusi jäsen. Kyseessä ilmeisesti yksi ensi lukuvuoden opetusharjoittelijoista. Tamauksella on tällä hetkellä yhteensä 40 uutta jäsentä. Päätettiin budjetoida kymmenen euroa Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuman ständikarkkeihin.

6. Kuittien hyväksyminen
Hyväksytään Aulille maksettavaksi 45,14 euroa kevätfiestan kuohuvien hankkimisesta. Hyväksytään Eemelille maksettavaksi 5,17 euroa ja 8,65 euroa kevätfiestan ruokahankinnoista.

7. SOOL-/kopo-asiat

-Menneet:
    -Kopovaliokunnan puheenjohtajisto tapasi TTYn ja TAMKOn edustajia 10.5
   

-Tulevat:
-T3-kopotapaaminen 17.5: Eemeli osallistuu.
-OAJ-pirkanmaan kevätkauden päättäjäiset 18.5: Eemeli osallistuu.
-SOOLin aluetoimijakoulutus 23.-24.5: Eemeli menee.
-Dare to Learn -tapahtuma 5.-6.9: SOOL myy ainejärjestöille edullisia ryhmälippuja. Keskusteltiin ryhmälippujen hankkimisesta mutta koettiin lippujen ostamiseen liittyvän liikaa taloudellisia riskejä, sillä ryhmälippuja pitäisi ostaa vähintään kymmenen kappaletta. Tamaus katsoo, että on liian epävarmaa, saataisiinko kymmenen lippua myytyä, koska tapahtuma järjestetään heti syyslukukauden alussa. Päätettiin kuitenkin mainostaa tapahtumaa sosiaalisen median kautta kesän aikana ja tarjota uusille ja vanhoille Tamauksen jäsenille tietoa houkuttelevasta tapahtumasta.



8.            Tapahtumat

-Menneet:
-Kevätfiesta 3.5: Tapahtuma onnistui hyvin ja paikan päällä oli noin parikymmentä henkilöä. Tamaus tarjosi pientä purtavaa ja lasilliset kuplivaa. Tamauksen tietovisasta tykättiin.
-Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle suunnittelupalaveri 8.5: Aikataulusyistä johtuen Tamauksesta ei päässyt kukaan osallistumaan palaveriin.
-EDUn opetuksen kehittämispäivä 9.5: Eemeli oli paikalla.

-Tulevat:

-Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle 16.5: Eemeli, Oona, Henna ja matemaattisten aineiden opetusharjoittelija Riika Juortamo menevät pitämään EDUn ständiä.

9.            Ilmoitusasiat

-Kioski on täysin tyhjä ja jatkaa toimintaansa syksyllä.


10.          Valiokunnat ja kokoukset

-Tulevat:
-OKEn kokous 15.5: Eemeli menee.
-Dekaanin tapaaminen 24.5: Auli osallistuu.

11. META

-Päätettiin toteuttaa hallituksen kiitosillallinen ensi syksynä. Ideoidaan illallisen ajankohtaa ja paikkaa myöhemmin.
-Suunnitellaan Tamauksen esittelytekstiä, joka julkaistaan uusille auskuille lähetettävässä hyväksymiskirjeessä. Carita lupautui hoitamaan esittelytekstin koostamista.
-Tamaus aikoo osallistua pedagogisten opintojen avajaisiin.
-Halutaan järjestää yliopiston esittelykierros TTYn opiskelijoille heti syksyn alussa. Carita yrittää selvittää, milloin TTYn opiskelijat aloittavat orientaatioharjoittelunsa.
-27.9 Tamauksen esittely uusille opetusharjoittelijoille Norssin auditoriossa. Päätettiin sopia seuraavassa kokouksessa, kuka/ketkä osallistuvat ja esittelevät Tamauksen toimintaa uusille auskuille. Eemeli on menossa esittelemään SOOLia, koska hän toimii ensi lukuvuonna SOOLin aluetoimijana.

12. Seuraava kokous
Seuraava kokous järjestetään elokuussa. Tarkempi ajankohta sovitaan doodle-kyselyn kautta elokuun aikana.

13. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 15:32.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti